Adding Digsites

Game structure files (fslhunt.ini, eng.txt, research.ini, constant.ini, bldmenu.ini, etc)

Re: Adding Digsites

Unread postby Legion » Fri, 10th Aug 2007 9:32

Dilophosaurus Rex wrote:I don't really know if you can create new pages in the Dinopedia for this. But it doesn't hurt to try it yourself. Be sure to make backups, though!

The dinopedia is probably the hardest ascII-readable file on the game to add content to. I know, I tried too many times =P
User avatar
Legion
Park Admin
Park Admin
 
Posts: 7284
Joined: Fri, 5th Jan 2007 23:34
Location: Portugal
Gender: Male
User Title: da webmastah!

Re: Adding Digsites

Unread postby Triceraptor Rex » Fri, 10th Aug 2007 9:35

It didn't work... But... I did manage to create a new page for the dinopedia dinosaur species for my newly cloned Mamenchisaurus. But only thing is there is no picture for it.
User avatar
Triceraptor Rex
Mod Tester
 
Posts: 1380
Joined: Tue, 7th Aug 2007 10:49
Location: Waiting in the shadows... Ready to strike...
Gender: Male
User Title: Experiment #762 (55% Raptor/35% Rex/20% Trike)

Re: Adding Digsites

Unread postby Screaming Eagle » Fri, 10th Aug 2007 14:41

Triceraptor Rex wrote:But only thing is there is no picture for it.


Obviously, you'd probably need to copy the Camara pic, if that is even possible.

-Screaming Eagle
Image
User avatar
Screaming Eagle
Park Ranger
Park Ranger
 
Posts: 1514
Joined: Fri, 5th Jan 2007 23:42
Location: Wantage,NJ
Gender: Male
User Title: GEP Member Tester

Re: Adding Digsites

Unread postby meaga rex » Sun, 19th Aug 2007 19:52

Ok this is kind of odd because when i added a new digsite and gave it a TML which contained a new raptor skin it didn't crash when i went to the hatchery it didn't crash it gave me the new raptor skin.Also it seemes that i can't get both raptor skins in the game at once.The digsite i choose is the one with the raptor skin if i pick the other one next there is no change.So i have a question is there any way if you have mutiple digsites with the same dinos but different skins is there any way to get both skins form both digsites in the game at the same time?Sorry if im not making myself clear.
meaga rex
Fodder
Fodder
 
Posts: 77
Joined: Fri, 18th May 2007 23:06
Location: America NYC

Re:

Unread postby Nick3069 » Fri, 21st Sep 2007 17:23

Dark Star wrote:
it's in the Data/Locales folder.

No that's not it, you forgot the GUI folder. ENG.txt is in the Data/GUI/Locales folder.
User avatar
Nick3069
Harmless Carnivore
Harmless Carnivore
 
Posts: 170
Joined: Sat, 15th Sep 2007 16:39
Location: Ontario, Canada
Gender: Male
User Title: The Raptor King

Re: Adding Digsites

Unread postby Dark Star » Fri, 21st Sep 2007 23:26

Thought I edited that, but does it make much of a difference? The question I answered to was answered months ago.
User avatar
Dark Star
Colossus
Colossus
 
Posts: 1121
Joined: Sun, 11th Mar 2007 21:24
Gender: Male

Re: Adding Digsites

Unread postby Nick3069 » Sat, 22nd Sep 2007 0:49

I guess you're right, DS, but I just wanted to clarify things.

These two parts of code are the ones that bothers me:
period = Jurassic;
location = NorthAmerica;

I what to put Triassic as the period and South America as the location, but if I put Triassic as the period, it says "Period: Rare" ingame and if I put SouthAmerica as location, the digsite is in the top left corner of the map, is red, and when unlocked, the game crashes.

I don't mind the NorthAmerica part, but I really want Triassic as the period. How do I do that?
User avatar
Nick3069
Harmless Carnivore
Harmless Carnivore
 
Posts: 170
Joined: Sat, 15th Sep 2007 16:39
Location: Ontario, Canada
Gender: Male
User Title: The Raptor King

Re: Adding Digsites

Unread postby Dark Star » Sat, 22nd Sep 2007 2:41

It's because the exe connects the FslHunt with the Eng.txt, most files are linked to that huge file. Whenever you put in a code, preferably Triassic, the exe will search in the Eng.txt for

Dinopedia_Triassic "Triassic";

There's already a line like that in my Eng.txt, but mine's modded, so I'm not sure whether or not the original game came with that file. Check that. If not, then put that line there where all the other "Dinopedia" is located.

As for South America, I can't find any "America" lines yet, but I'll keep looking for a particular line so we can copy that and modify it so that South America is an option.

I'm not sure this is correct, as my game is working properly at the moment, so you'll just have to make do. ^-^
User avatar
Dark Star
Colossus
Colossus
 
Posts: 1121
Joined: Sun, 11th Mar 2007 21:24
Gender: Male

Re: Adding Digsites

Unread postby Dilophosaurus Rex » Sun, 23rd Sep 2007 13:11

Creating a digsite in South America is near impossible, i believe.

I've tried lots of times, and all of the times i got a red digsite in the top left of the screen.
User avatar
Dilophosaurus Rex
Herbivore
Herbivore
 
Posts: 378
Joined: Sun, 18th Feb 2007 17:03
Location: Eindhoven, the Netherlands

Re: Adding Digsites

Unread postby Nick3069 » Wed, 26th Sep 2007 0:11

@ Dark Star
I don't think that this line:
period = Jurassic;
...is directly linked to the Eng.txt, if it would be I think the line would be:
period = Dinopedia_Jurassic;

@ Dilophosaurus Rex
Weird, I have been able to create one that works, the only thing is, like I sayed, these two lines:
period = Jurassic;
location = NorthAmerica;
...are inacurate, but still work.

Here is a useful site to know real digsites of the world:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fossil_sites

My South American digsite, Ishigualasto, is in the attachment.

BTW, how do you enable BBCode, for some reason it's off for me.
User avatar
Nick3069
Harmless Carnivore
Harmless Carnivore
 
Posts: 170
Joined: Sat, 15th Sep 2007 16:39
Location: Ontario, Canada
Gender: Male
User Title: The Raptor King

Re: Adding Digsites

Unread postby Dark Star » Wed, 26th Sep 2007 3:55

For the BBCode thing, it's turned off for me too, it must because of this forum, because I'm sure you can use BBCode in the other forums, since I can.
User avatar
Dark Star
Colossus
Colossus
 
Posts: 1121
Joined: Sun, 11th Mar 2007 21:24
Gender: Male

Re: Adding Digsites

Unread postby Triceraptor Rex » Wed, 3rd Oct 2007 17:57

I found some coordinates for Argentina SOuth america (Around PAtagonia). They are (150,220)
User avatar
Triceraptor Rex
Mod Tester
 
Posts: 1380
Joined: Tue, 7th Aug 2007 10:49
Location: Waiting in the shadows... Ready to strike...
Gender: Male
User Title: Experiment #762 (55% Raptor/35% Rex/20% Trike)

Re: Adding Digsites

Unread postby raptorkid123 » Tue, 29th Jul 2008 13:06

Thanks Triceraptor rex this will be useful for the walking with dinosaurs pack
User avatar
raptorkid123
Harmless Carnivore
Harmless Carnivore
 
Posts: 233
Joined: Sun, 8th Jun 2008 16:18
Location: Liverpool, England
Gender: Male
User Title: Velociraptor

Re: Adding Digsites

Unread postby Docszoo » Tue, 29th Jul 2008 21:24

Just cause I posted a link here doesn't mean you have to post in it!! :pek:

Edit: I appologize for backseating this instead of clicking report, but it feels like it was my fault for his posting here. Sorry...
-Andrew
User avatar
Docszoo
Apex Hunter
Apex Hunter
 
Posts: 2962
Joined: Mon, 26th May 2008 16:31
Location: New Mexico
Gender: Male
User Title: Docszoo

Re: Adding Digsites

Unread postby Melea Lord » Wed, 30th Jul 2008 8:20

This is a flipping year old! Read the dates!

If I give you a warming, you'll be perma - banned. You should be careful me thinks.

@ Docszoo: Okay Dokay.
Image
Look at me, don't look away... don't ever look away, you'll be looking at me forever!
The GEPv2 Trailer The GEPv2 Download
User avatar
Melea Lord
G.E.P. member
G.E.P. member
 
Posts: 2360
Joined: Wed, 25th Jul 2007 12:50
Location: Britain, Essex
Gender: Male
User Title: FSM Personnel #2

PreviousNext

Return to Gameplay

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Help keep this forum ad-free - please Donate


This free, ad-free forum is hosted by ForumLaunch